Denna veckans fynd och påfyllning

Nu är vi inne i vecka 5.

Jag var runt förra veckan och letade kuponger, men helt ärligt så finns det knappt några kuponger alls ute i butikerna i januari.
I lördags var vi nere på Gekås i Ullared. Fick dokumenterat priser på hygien och mat även där ifrån, är det så mycket billigare där ”nere”?

Ja summan är att det är billigare på nästan all mat och hygien, dock har man ögon öppna och kikar i reklamblad så blir det ju billigare att bunkra då lokala butikerna har kampanj. som ett exempel förra veckan köpte jag nivea deo till mig och mannen min 2 för 20 kr när EN kostar 18,90 på RUSTA som är billigaste stället.

Listan är troligtvis klar denna veckan, kommer så klart att dela med mig av listan här i bloggen. En otroligt bra mall att ha när man tittar i annonsblad, som jag sagt innan. Butikerna sätter gärna in varor i annonsbladen som inte är nedsatt alls mot en vanlig vecka, det finns bara där som utfyllnad.

Denna veckan ska jag köpa på mig

Vindruvor (ICA maxi, ICA supermarket, ICA kvantum har jag sett kör 15 kr denna veckan, dessa är otroligt goda att frysa. Jag har tänkt ha dem till smoothies, men går även att ha som snacks 15kr/ask ord pris 34.90)

Valio smör (NETTO 28 kr ord pris 31,90 på billigaste stället sparar 3,90)

3-pack majs (ICA maxi och kvantum 2 för 35 kr, 19,90 på billigaste stället sparar 5 kr på två)

Gulasch (Willys 2 för 48 kr ord pris 28.90/st på billigaste stället, spara 9,80 på två burkar)

Grönkål (Ica Kvantum 10 kr/påse)

Laktosfri vaniljyoghurt (ICA kvantum 2 för 32kr, ord pris 23,90 på billigaste stället sparar 15,80 på två)

Lasangemix (Netto 16:- ord pris 21,50 på billigaste stället sparar 5,50)

Har inte jämfört kött, frukt och grönt i min lista för dessa priser pendlar upp o ner varje dag i butikerna. Det är omöjligt att få en jämn lista.

Mycket av det jag handlar köper jag fler av speciellt om det är bra hållbarhet på dem.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *