Det där med att vara sjuk

Man känner ju sig inte att vara den allra attraktivaste kvinnan som satt sina fötter på denna jord. Går som om jag hade puckelrygg, nyser i sömnen (så mannen min blir vettskrämd) hostar, snorar utan dess like ner kudden varje natt. Och tidigare idag skulle jag böja mig o plocka upp något och märker att de droppar från näsan. Usch ja, kan ju säga som så att jag pratade med mig själv då detta hände att tur att ingen såg.
Du vet de där äldre männen om vintertid som man kan se, de droppar från deras näsa som vatten ur en icke tät kran.

Febern har nu dock släppt, men som sagt med min uppenbarelse tidigare idag så nu jag blir ingen en dag eller två till i min onepiece.

När man bor på landet som jag gör blir man känslig mot alla ljud….framförallt denna slamsugningsbil som lät som om någon skulle borra sig ner till jordens mitt allra minst.
Det fullständigt surrar i hela huvudet.
Den har stått utanför ca 30 min, inget kunde tysta inte ens hög musik.
Och det luktar avlopp i hela huset kan jag tillägga, nope hos oss var det inte. Med ett hål ner i grannens gottigheter ca 15 meter utanför vår ytterdörr så sprider det sig fort in genom ventilationen.
Tur det finns troaspray man använder efter man uträttat sina behov…

Puss & kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *