flytt av domän

Ja nu händer det att spray kommer ju till att lägga ner sin verksamhet. Där har vi våran domän, vi ska på smidigaste sätt försöka flytta tingeling.nu – shoppen till annan server. Alltså Tingeling.nu kommer i fortsättningen att vara kvar.

Nerläggningen av spray sker runt den 20 mars, så nu i dagarna frampå kan det vara svårt att nå tingeling.nu. beror helt på när vi får loss domännamnet. Vi skickar ut mail om detta till våra kunder 🙂

Inom ca två veckor kommer vi till att få in ett nytt lass med broderier från dimensions, nya broderier som idag inte finns på tingeling.nu. Spännande!!

Jag har skaffat mig en ny hobby, smycketillverkning 🙂 Var på sy & modemässan i Göteborg nu den 29 februari, satte mig ner på en workshop där hos mia som har 2stenar.se, blev helt såld.
Så nu ska jag till sthlm på måndag, måste ju då bara kika in i hennes butik som ligger just i sthlm.

Igår var jag på ett sjalparty i en butik som säljer sjalar i göteborg. tanken var att när jag åkte dit innan, så tänkte jag, men nä jag ska ingen sjal köpa jag å sjalar. inget för mig!
Men det var lättare sagt än gjort, när jag klev in å fick på mig en sjal som gick i lila, grått å rosa. den var i tre färger lila på en sidan, grå på andra sidan å rosa fransar….åhhhh. det blev köp kan jag meddela 🙂

Ha det så gott allihop…:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *