Förberedande dag

image

Jag försöker få till så jag knappt börja min dag med miracle morning. Nästan i hamn, nu saknas bara själva skivan till min balance board  (fick beställa en ny/begagnad för jag hittar inte mitt egna)

Jag funderar seriöst på att säga upp mitt gymkort jag har fått ett träningsschema av min PT på gymmet och det passet kan jag köra hemma insåg jag idag. Har nästan allt jag behöver, kompletterar med resten på måndag (gekås)

Men imorse fick jag äntligen till min meditation hihi och ja jag fick leverans idag kan man säga. Än så länge lååångt över normala flödet av beställningar på broderishoppen så otroligt häftigt.

Detta får helt enkelt göras om fler ggr/varje dag.

Var hos naprapaten idag, så ont i ryggen att jag frågade henne om jag praktiskt taget fick slå till henne :-/ inte så populärt kanske.
Fick veta att jag är överrörlig i kroppen aja, har alltid vart och kommer väl alltid att vara. Bra eller dåligt, vad vet jag?

Dah,  4-gott har öppnat i Kungsbacka och imorgon är det invägning på viktväktarna. Hur tänkte jag där när jag gick  med där samma vecka som påsken? Käpp rätt åt h-vete men men. Bättre lycka nästa vecka.
Jäklar sötsug, för F-A-N hur blir man av med skiten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *