Fredag – Första timmarna utan cigaretter

Det har än så länge vart lugnt utan cigaretter, man har fått en sådan där tanke ett par ggr.
”ska ta mig en cigarett nu kanske?” men just det, jag har ju inga för jag ska sluta röka.
Magnus tyckte att gå från cigaretter till sugtabletter drar ju bara ut på beroendet, själv tycker jag att vara utan nikotin är nog inte min last utan det är vanan. Dessa förbannade vanecigaretter, tänk vad både tid och pengar jag sparar plus att jag luktar godare. Så idag blir det att tvätta jackan 🙂
För den luktar inte hallon, kan jag lova!

Idag fick jag till en löprunda på ca 2km, klapp på axeln sara nu har du hjort detta i två dagar, bara 19 kvar.
Har läst att vill man ha en ny vana, ska man göra detta i 21 dagar i sträck. Då kommer det bli en vana sedan och man ha fått in denna nya vanan på rutin automatiskt. Så jag ger det ett försök. Ska bara komma isäng tidigare om kvällen så att jag kan orka gå upp tidigare. Sova till 8.30 är inget bra, seg som kola på morgonen.

Ställde mig på vågen imorse, ingen rolig syn. Slarvat en del de senaste veckorna och detta medgav en uppgång på 1,6kg plus att jag har ägglossning (jo jag går upp i vikt denna tid) så får hoppas att det enbart är därför.
Men löpning ska få fettet att BRINNA!

Något suddig bild, men nu idag har jag städat datorn lite…hehe allt för att hålla sig sysselsatt.
Har gjort som så att det jag jobbar på just nu ligger i rätt mappar, men har skapat genväg från skrivbordet till dessa dokument/mappar för att lät komma åt dem. Och när jag arbetat klart med dessa, kan genvägen ”bara” raderas. PÅ så vis har man allt där de hör hemma direkt och slipper lägga det i mapp när man är klar. Varför skjuta upp allt till att göra det sen? När man kan göra rätt från början!?

Nu blir de till att jobba lite med Broderishoppen!
Puss & Kram

skrivbord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *