Halvfärdigt

Jag har haft mycket att göra, jag brinner för att fixa iordning bland mina saker 🙂
Märkligt att man tycka det är så förbannat kul på ren svenska att fixa så det blir så bra som jag anser att det faktiskt blir 😉

Har fått mycket idéer från internet/youtube.
Jag har en hel del kvar o göra, men nu har var sak fått en plats i alla fall det som ni ser på bilderna får jag tillägga, dörrarna till skåpen är kvar att måla så så här plottrigt kommer det inte att se ut.

Imorgon efter jobbet ska jag en sväng förbi IKEA, fick en idé också från någons blogg i USA tror jag bestämt. Bild kommer när jag gjort klart det.
Samt att jag ska köpa fler burkar till mitt skafferi som också vart ett av mina projekt här nu när jag vart ledig i två dagar 😀
Ska köpa en magnettavla på IKEA också, inom kort får ni även där ett bildbevis på det projektet, här kommer en försmak.

Här nedan är bilder från mitt kontor/hobbyrum (ni kommer väl ihåg mitt tidigare inlägg? när allt låg överallt)

O denna såg på parkeringen på heden, här tror man gott om alla samt att man bundit ihop väskorna med rep. Ren tur att de ligger kvar. Att jag inte skrattade mig våt i byxan haha. människor e ju bara för härliga!

Här är ett vääldigt bra system för mig som har lappar/papper/kom-ihåg-lappar precis överallt. Lösningen hittade jag på youtube!
Fick idag veta att man kan via staples.se få beställa från staples.com, tur att alla ger samma svar når man ringer :/ NOT!
Nu är snart offerten här, eller tja om två veckor. Då ska jag äntligen få uppdaterat den här som är hemmabygge vill jag tillägga 🙂

En sak vill jag tillägga, allt är så jädrans svårt att få tag på så jag blir tokig, mycket är beställt från USA, ebay mfl.
Jag går igenom allt senare, nu blir det sängen. Ska upp o jobba imorgon på ICA.
Puss & Kram! (sov gott!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *