Kan inte saker bara fungera?

Är det inte java som krånglar dag ut o dag in på datorn så är det skrivaren som vägrar skriva ut.Jag tror min skrivare sjunger på sista versen, men jösses säg inte detta högt då kanske den dör helt.
Helt enkelt inte meningen att jag ska kunna spara pengar som jag pratade om att jag börjat med. Fattas bara att min laptop kraschar, men tog backup i söndags för att vara på den säkra sidan.

Idag efter min uträtta ärenden dag så var det att sätta tänderna i ”projekt garderob”
Förbereda för den nya inredningen, åh det blir så himla bra 🙂
Ska bara hitta de där förvaringslådorna jag bara älskar 🙂 Jag har inte hittat dem ännu, men ska ut på jakt i nästa vecka.
Hittade några presentkort i byrålådan här hemma som jag tänkte utnyttja. Jag är ingen mästare på att använda just presentkort, de har en tendens att ligga i byrålådan och gå ut i datum.

På Lördag ska jag till IKEA o inhandla inredning till garderoben, kanske hinner en sväng in på Chili också innan jobbet kallar.

Jag har nu flera dagar ring o ringt min frisör, men det är ingen som svarar. Det går fram signaler men ingen telefonsvarare eller något annat heller. Hjälp!!! Vad gör jag då?
Jag blev ju så otroligt nöjd med hårfärgen o dags att färga om håret, jag får åka förbi dem nästa vecka kanske de har bytt nummer om jag har tur ”bara”.

Ikväll blev projekt planeraren och family bindern iordningställda. *nöjdsam suck*
Nu är telefonväxeln igång tydligen, väntar dock på sim-kort och som vanligt när man ska göra något nytt.
Säljaren säger till mig sen kommer enbart ditt fastnätsnummer att visas när du ringer ut, inget du kan ändra. De satte växeln i drift igår, men idag när jag ringer magnus o frågar honom vilket nummer såg du nu när jag ringde? ditt mobilnummer säger han då, men dahhh! Skulle inte BARA mitt fastnätsnummer visas? (säljarens ord) blir till att ringa dem imorgon IGEN!Kan inte saker bara fungera?

Nu ska jag läsa Manual på växeln så jag kan koppla mig online imorgon, så ni kan ringa mig 🙂
Sov gott!
Puss & Kram
6634B399FCE38B4B2826E00B88A153B1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *