Kärlek o magi

image

Ja men åh, jag vill åka till gekås 😉 nu är det snart helst igår-dags att göra ordning kevins rum, jag störs av honom o han störs av oss när vi sover.
Men ja jag både snarkar o gnisslar tänder o Magnus pratar sömnen…haha

Stackars barn vart har han hamnat??

Bara längtar nu tills vi kan få göra ordning lillemans rum.
Eventuellt blir det gekås i mars månad 😀

Idag känner jag energin flödar, vart på föreläsning om attraktionslagen att följa hjärtats intelligens. Så himla häftigt att jag blev helt tagen kan man säga. Vilken magi!

image

Kom hem o har nu rensat almanackan. Du vet det där syndromet skjuta-upp?an skriver ner det man ska uppnå under en vecka o när söndagen kommer tar man o flyttar över ca 80% till nästa vecka för dessa hans inte med liksom.

Igår vart jag på bellevue marknad o sålde en massa saker totalt 2400 kr blev det 🙂 på sådant som bara ligger o tar plats eller som man tänkt skänka/slänga. Haha o ja träffade en vän som bara ploppar upp lite här o var på bekräftelse att världen är allt bra liten ändå. Hur kul som helst. All lycka till dig/er i juni. Sååå glad för din skull!!! Detta är du värld, kärleken magisk. Greppa den med hela hjärtat när den väl uppenbarar sig….

Ta hand om dig/er alla mina vänner o de jag icke känner. Ikväll är hjärtats kväll….ska försöka göra alla dagar/kvällar till detta. Det krävs banne mig arbete.

Puss o kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *