Nu var det färdigt

Telefonväxeln är installerad och fungerar 🙂

Det där med snabbkomandon i telefonen är ju genialt för alla dessa * & # kommandon kommer jag aldrig komma ihåg.
Lexikon tack!

Idag har det vart premiär på den fronten, spännande 🙂 Turen är att det finns support när de kan sina saker vill säga!

Nu är arbetsdagen slut, börjar avrunda här.
Har fått gjort massor idag *klapp på axeln* även hunnit med lite på privata hyllan med, hängt upp mina örhängen i smyckeskåpet, äntligen! (får dock inte plats så mycket mer i skåpet, det är fullt) Jag ser det då så att jag sparar pengar, får det inte plats mer så är det ett tecken på att man har lagom mycket 😀

Försökte ringa Toyota idag för att slippa fakturan de skickar ut varje månad (har autogiro) så jag tyckte avin var dels ett papper i högens hot mot miljön sedan onödig för dem att betala porto för och mig att betala aviavgift för och sen bara slänga på återvinningen i vilket fall som helst.
Men då säger geniet i växeln att de MÅSTE skicka ut avin, det är deras policy.
Jag tycker att vill man inte ha avin är det väl upp till kunden?
Nä då ska jag betala 25 kr i avgift för något jag från början inte ville ha, sedan talade jag om för henne då hon sagt MÅSTE ca 20 ggr under samtalet. ”Lilla vännen, du MÅSTE ingenting det är något ni väljer att göra ni kanske bör eller behöver skicka ut avin, men måste nej det existerar inte!” Sen tackade jag för mig o lade på.

Har fått ordna ny förvaring till de filmer vi eller ska jag säga som jag har (fått slängt fodralen som tar upp onödigt med plats med dagens IMDB behöver man inte handlingen på fodralet), typiska tjejfilmer (vi har inte ens någon DVD kan jag tillägga) men i framtiden ska jag ha en, det är de där filmerna man kan se 100 gånger och skratta eller gråta lika mycket varje gång som när man såg filmen för allra första gången. Åh, jag fullständigt älskar det!

Imorgon blir det IKEA och ny förvaring till Garderoben PAX.
Önskar dig en kanon kväll denna fredag!
Puss & Kram
6634B399FCE38B4B2826E00B88A153B1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *