Semestern börjar infinna sig

Ikväll var vi och åt på en pasta, pizza restaurang. Jag ville ha pasta och såg pasta al aglio som hemma är en god tagliatelle, med gräddsås och oxfilé. Men i tyskland när jag fick in rätten var vanlig spagetti, med olivolja, massoor med vitlök och persilja tror jag. inga proteiner alls i form av kött. Jo just det jag very hot pepper stod det också och oja, starkt kan jag lova att det var. Kunde inte ätas, tom magnus tyckte det var för starkt, då är det högt vatten.

Tänkte köpt mig ett glas vin på room service, men vi gick till mataffären istället. hehe, smart drag tänkte vi….jag betalade 2.99 för en flaska vin o magnus 0.40 för en halvliter öl. så i svenska kronan blir det ca 27 kr för vinet och 3,50 för ölen. Undrar vad det hade kostat på hotellet? jag hade nog inte ens fått ett glas vi för 27 sek.

Nu har semestern börjat infinna sig…nu känner jag det 🙂
Sovit middag 1,5h både igår o idag….mmm.
Detta kan jag vänja mig vid snabbt, att bara få vara 😀

Puss & Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *