Träning och hälsa

viktklubb

Jag ska nu komma tillbaka till mitt mål, när jag träffade Magnus 2006 och var mitt idealiska mående jag, alltså tacksam för min kropp och nöjd med den.

Men ja, sen hände något!
Kallas det sambokilon, sedan mammakilon mm.

Varför får man inte lära sig om näringslära samt hur man ska äta redan i skolan?
Att inte äta halvfabrikat, att laga allt från grunden gör att kroppen mår som bäst och vet hur den ska ta hand om allt man stoppar i sig.

Nu vill jag verkligen lägga om min kost eller jag får kanske säga vår kost, vi är ju en familj.
Men framförallt är det jag som planerar maten och handlar in matvaror.

Jag kommer att köra min blogg om veckans varor och tips på hur man kan spara pengar på couponhunter.se (under uppbyggnad) se instagram @couponhunter.se

Kommer här skriva om min viktresa, samt dela bilder på instagram. Följ mig där @bubblan_sara

Igår tog jag mitt första träningspass på Nordic wellness, riktigt härligt.
Indoor walking 45 min.

20190908_094430

När jag kom hem fixade jag ordning en slänt här hemma, har rensat bort gräs mm på en relativt stor yta hela sommaren. Nu efter regn o solsken började det smått växa upp nytt gräs och ogräs så jag fick nu äntligen lagt på markduk och grus i hopp om att det som växer under kvävs.

Till våren kommer jag i slänten plantera 3 Fläderbuskar där för att sedan kunna göra egen saft på.

Vi vill bli lite självhushållna, så små steg i rätt riktning. Hoppas nästa år på att få plantera thujahäck (inget självhushållet i det, men blåser så förbenat här att mycket blåser sönder), även bygga redskapsbod samt ett hönshus (åh vad jag vill ha egna höns, tänk att ha ägg)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *