Välkommen till mobila växeln….

Jag är ännu inte i rullning, men nu är jag påbörjad i det hela.
Ca 10 arbetsdagar så är det klart!
S å skriver de som så här:

OBS: Dagen då Mobila Växel driftsätts så skicka tillbaka FVM dosan till Brightpoint Nordic AB, Vevgatan 18, 504 09 Borås. Portot som ni betalar för att skicka tillbaka FVM dosan kommer att läggas som en pott på 100,00 kronor ex moms på mobil abonnemang 073-3334545. Kommer inte FVM dosan åter till oss inom

30 dagar kommer en debitering på 600,00 kronor ex moms att debiteras.

Vad fasen, jag fick informationen om att ”dosan behövde du inte ens koppla in, men jag är tvungen att skicka ut dosan”. Jag har i ärlighetens namn kastat dosan som ”jag inte behövde”.
Och nu ska jag returnera den, annars bli debiterad 600 kr. Så länge varade den glädjen!

Men strunt i det nu, jag ska strida in i det sista. Tro mig!
Jag har INTE gjort fel här!

Idag har jag fått lagt upp massor av nyheter i butiken, rensat i mitt rum lite. Lagt var sak på sin plats (inte allt dock men mycket). Bättre utrymme blev det på skrivbordet, gjort sånt där småpill som man skjutit på och fyllt på to-do listan med en massa saker. Lade märke till att man kan se statistik på nordic wellness som det nu så fint heter, men sportlife hur många ggr man tränat under sin tid som medlem. Usch, deprimerande, tänker inte ens tala om hur lite jag tränat.Medlem sedan 2011-06 i genomsnitt blir det nog 2 ggr i månaden, dyr träning det där.

Sa jag att det blir pizza ikväll?
Puss & Kram
6634B399FCE38B4B2826E00B88A153B1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *