Vart en bra dag på Göteborgskalaset

Vi var på kulturkalaset kanske jag ska säga, men för mig kommer det nog alltid att heta just Göteborgskalaset. Jag begriper inte varför man ska byte ett namn som fungerar, det är väl ingen som vet vart kalaset är om man inte har med Göteborg i namnet, eller?

Fick se nästan hela hammarkullefestivalen, har aldrig sett den innan, så det var kul 🙂
Det slank givetvis ner en langos som har blivit av en tradition kan man säga när det är kalaset 😉

Det var en mysig kväll som avslutades med att fynda en tempurmadrass i varberg.
Så nu sover jag som en drottning om nätterna må ni tro 😀

Ber om ursäkt att jag inte bloggat så mycket eller ofta kanske jag ska säga på sistone.
Men ny idé för ett företag till kanske nästa år så har tiden vart helt uppslukad av detta 🙂
Jag går in i något med 200 % då kan jag inte fokusera på annat, helt till mig så det sprätter i kroppen när jag äntligen har funnit det jag helhjärtat letat efter men som egentligen har legat för mina fötter. Men nu har jag greppat tag med båda händerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *